Buliból a rendőrségre

2021. 10. 26., k - 08:07
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói rendőrök elfogták azt a gyöngyösi párt, akik Fallóskúton és Mátrakeresztesen is bűncselekményt követtek el.

A Pásztói Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 27 éves férfi és egy 24 éves nő ellen.

A férfi és társa 2021. október 24-én Fallóskúton egy házi buliban vett részt. Az éjszaka folyamán a gyöngyösi lakosok az egyik vendég bőr irattartóját, a benne elhelyezett személyes iratokkal és készpénzzel együtt magukhoz vették, majd a bulit elhagyva Mátrakeresztesre utaztak. A szomszédos faluban egy fogadó nyitott ajtaján bementek, majd a 24 éves nő a bejárati ajtó és az étkező közötti rácson átmászva a férfi részére különböző élelmiszereket adott ki. Ezek után az épületből egy mobiltelefont és egy márkás melegítőfelsőt is elloptak.

A pásztói rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves nőt és 27 éves társát, akiket elfogtak, előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.