Bűnhalmozó

2019. 02. 21., cs - 15:54
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

Lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság három rudabányai fiatalkorú fiúval szemben. Kazincbarcikán a Mátyás király és a Zemlény utcákban található társasházak lépcsőházaiból 2019. január 13-a és január 14-e között, - az akkor még ismeretlen tettesek - öt kerékpárt tulajdonítottak el. A rendőrök a nyomozás során megállapították az elkövetők kilétét, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

Egyikőjükkel szemben - a lopáson túlmenően - garázdaság és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is indult eljárás, őt a nyomozók őrizetbe vették, majd a Miskolci Járásbíróság 2019. február 21-én letartóztatta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábelt loptak, őrizetben vannak

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.