Bűnügyi felügyelet alatt lopott

2019. 11. 08., p - 07:57
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás elkövetőjét derítették fel a móri rendőrök.

Móron, 2019. októberében és november elején ismeretlen elkövető több helyi ingatlanba betört, ahonnan különféle műszaki cikkeket, kerti- és kézi szerszámokat, fűnyírót, búvárszivattyút, valamint elektromos ágdarálót tulajdonított el. Az elkövetés környezetében a rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre, melynek során 2019. november 3-án délelőtt a bűncselekménnyel összefüggésben három férfit állítottak elő a Móri Rendőrkapitányságra. A nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók aznap este elfogtak egy 33 éves móri lakost, akiről megállapították, hogy részt vett a lopásokban. A férfi lakásán tartott kutatás során a rendőrök a lopásokból származó tárgyakat megtalálták és lefoglalták.

W. Dávid bűnügyi felügyeletét korábban a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte, és engedélyezte, hogy a férfi munkába járhasson. A móri lakos ezeket az alkalmakat lopásra használta ki. 

W. Dávidot a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki többrendbeli lopás bűntett elkövetése miatt, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2019. november 6-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Fegyverek és lőszerek

A Nagyatádi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást az illegális lőfegyverek ügyében.