Bűnügyi felügyelet alatt lopott

2019. 11. 08., p - 07:57
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás elkövetőjét derítették fel a móri rendőrök.

Móron, 2019. októberében és november elején ismeretlen elkövető több helyi ingatlanba betört, ahonnan különféle műszaki cikkeket, kerti- és kézi szerszámokat, fűnyírót, búvárszivattyút, valamint elektromos ágdarálót tulajdonított el. Az elkövetés környezetében a rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre, melynek során 2019. november 3-án délelőtt a bűncselekménnyel összefüggésben három férfit állítottak elő a Móri Rendőrkapitányságra. A nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók aznap este elfogtak egy 33 éves móri lakost, akiről megállapították, hogy részt vett a lopásokban. A férfi lakásán tartott kutatás során a rendőrök a lopásokból származó tárgyakat megtalálták és lefoglalták.

W. Dávid bűnügyi felügyeletét korábban a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte, és engedélyezte, hogy a férfi munkába járhasson. A móri lakos ezeket az alkalmakat lopásra használta ki. 

W. Dávidot a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki többrendbeli lopás bűntett elkövetése miatt, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2019. november 6-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.