Bűnügyi őrizetben

2019. 10. 22., k - 09:29
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűncselekmény miatt folytat eljárást egy 33 éves ipolytölgyesi nő és 20 éves becskei férfi társa ellen.

A jelenlegi adatok alapján a nő és társa 2019. október 18-án 17 óra körül Becskén egy idős asszonynak segítettek az udvart rendezni, száraz leveleket égetni, miközben a férfi a sértett figyelmét elterelte, és a nő a családi házba bement, annak helyiségeit átkutatta. A 33 éves nő az épületből készpénzt és nagy értékű takarékjegyet tulajdonított el. Adatok merültek fel arra vonatkozóan, hogy a férfi és a nő 2019. október 21-én egy becskei épület kifeszített ajtaján át a házba bement, és onnan egy laptopot és egy tabletet lopott el. A 33 éves nő megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2019. október 21-én délután az egyik balassagyarmati áruházban két kabátról eltávolította az áruvédelmi eszközt, és ezzel együtt két gyermeknadrágot és élelmiszert tett a táskájába. A nő fizetés nélkül akart az eltulajdonított értékekkel a boltból távozni.

A balassagyarmati rendőrök 2019. október 21-én a nőt és a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A nyomozók az eltulajdonított takarékjegyeket, tabletet és laptopot lefoglalták.

..

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.