Buszváróban garázdálkodtak

2018. 07. 19., cs - 10:19
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök egy 50 éves férfit és egy 38 éves nőt állítottak elő.

Egy buszsofőr kért segítséget a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjától 2018. július 18-án 14 óra 45 perckor, mivel az egyik bazitai buszvárónál két személy hangoskodott és a busz oldalát rugdosta.
A nyomozás adatai szerint egy idős nő tette szóvá a két rendbontónak, hogy kerékpárjaikkal ne foglalják el a buszváró ülőhelyeit, mire a 38 éves zalabéri nő szidalmazni kezdte őt és támadólag lépett felé. Ekkor, egy szintén buszra várakozó férfi lépett a két nő közé, hogy megakadályozza a tettlegességet, mire egy, az ellenséges asszony társaságában lévő 50 éves zalaegerszegi férfi több alkalommal megütötte őt. Az időközben megérkező buszra felszállt a két inzultált utas, akiket a nő tovább szidalmazott, majd a bezáródó ajtót illetve a busz oldalát rugdosta.


A rendőrök perceken belül a helyszínen voltak és elfogták, majd előállították a megbotránkozást okozó két személyt, akikkel szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több nőt is inzultált

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett.

 

Körözött Peugeot Makón

A rendőrök a szlovén hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le Makó belterületén.