Buszváróban garázdálkodtak

2018. 07. 19., cs - 10:19
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök egy 50 éves férfit és egy 38 éves nőt állítottak elő.

Egy buszsofőr kért segítséget a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjától 2018. július 18-án 14 óra 45 perckor, mivel az egyik bazitai buszvárónál két személy hangoskodott és a busz oldalát rugdosta.
A nyomozás adatai szerint egy idős nő tette szóvá a két rendbontónak, hogy kerékpárjaikkal ne foglalják el a buszváró ülőhelyeit, mire a 38 éves zalabéri nő szidalmazni kezdte őt és támadólag lépett felé. Ekkor, egy szintén buszra várakozó férfi lépett a két nő közé, hogy megakadályozza a tettlegességet, mire egy, az ellenséges asszony társaságában lévő 50 éves zalaegerszegi férfi több alkalommal megütötte őt. Az időközben megérkező buszra felszállt a két inzultált utas, akiket a nő tovább szidalmazott, majd a bezáródó ajtót illetve a busz oldalát rugdosta.


A rendőrök perceken belül a helyszínen voltak és elfogták, majd előállították a megbotránkozást okozó két személyt, akikkel szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.