Csak a pénz kellett

2019. 03. 14., cs - 16:06
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Beazonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a párt, akik egy nőtől vették el táskáját Pécsett.

Egy fiatal nő tett bejelentést a rendőrség ügyeletére, mert 2019. február 23-án hajnali 4 óra körül Pécsett, egy belvárosi szórakozóhelyről hazafelé tartva elvették a táskáját, majd azzal elszaladtak.

 

A rendőrök a nyomozás során beazonosították a feltételezett elkövetőket, és március 14-én gyanúsítottként hallgatták ki őket. A beszerzett adatok alapján a 31 éves pécsi férfi és 26 éves élettársa Pécsett, a Kisfaludy Sándor utcában a nő mögött sétáltak, majd a sértett válláról leemelték a táskáját. A férfi és a nő ezután elmenekültek a helyszínről, a táskát menekülés közben bedobták egy lakóingatlan udvarára, ahol azt másnap a lakók megtalálták.

 

A gyanúsítottak részletes, beismerő vallomást tettek, elmondták, hogy a táskából csak a készpénzt vették ki, amelyet már elköltöttek. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.