Csak a pénz kellett

2019. 03. 14., cs - 16:06
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Beazonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a párt, akik egy nőtől vették el táskáját Pécsett.

Egy fiatal nő tett bejelentést a rendőrség ügyeletére, mert 2019. február 23-án hajnali 4 óra körül Pécsett, egy belvárosi szórakozóhelyről hazafelé tartva elvették a táskáját, majd azzal elszaladtak.

 

A rendőrök a nyomozás során beazonosították a feltételezett elkövetőket, és március 14-én gyanúsítottként hallgatták ki őket. A beszerzett adatok alapján a 31 éves pécsi férfi és 26 éves élettársa Pécsett, a Kisfaludy Sándor utcában a nő mögött sétáltak, majd a sértett válláról leemelték a táskáját. A férfi és a nő ezután elmenekültek a helyszínről, a táskát menekülés közben bedobták egy lakóingatlan udvarára, ahol azt másnap a lakók megtalálták.

 

A gyanúsítottak részletes, beismerő vallomást tettek, elmondták, hogy a táskából csak a készpénzt vették ki, amelyet már elköltöttek. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.