Családi vitájukat akarták rendezni – hárman bűnügyi őrizetbe kerültek

2021. 03. 01., h - 09:44
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Két pocsaji család esett egymásnak. Három autó is kárát látta a nézeteltérésnek.

A rendőrségre 2021. február 27-én 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy pocsaji utcában többen összeverekedtek. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és elszámoltatták a résztvevőket. Mint kiderült, két család esett egymásnak. Botokkal a kezükben próbálták egy korábbi vitájukat rendezni, de az egyik férfi egy ásót vett magához, amivel haragosai autójának hátsó szélvédőjét be is törte. A másik család két tagja, egy 42 éves férfi és 21 éves fia nem maradtak azonban adósai. A 28 éves férfi két parkoló autóját is megrongálták. Az egyiknek az ajtajába rúgtak bele, a másiknak a visszapillantóját törték le.

Az egyenruhások a három férfit előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket a nyomozók és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság, magánlaksértés, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kiszűrték

Túlsúlyos karaván sofőrjét bírságolták a Pest megyei autópályás rendőrök.