Dohányboltból lopott

2017. 09. 25., h - 09:26
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogtak egy 37 éves mosonmagyaróvári nőt, aki az egyik helyi Nemzeti Dohányboltból különböző termékeket lopott el.

A rendőrségre 2017. szeptember 24-én 12 óra 20 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy egy nő az egyik mosonmagyaróvári Nemzeti Dohányboltból több terméket lopott el. A kiérkező rendőröknek a bolt alkalmazottja elmondta, hogy az ismeretlen nő több kartonnyi cigarettát, üdítőt és öngyújtókat kért, azt egy zsákba bepakoltatta, majd - az eladó figyelmetlenségét kihasználva - fizetés nélkül távozott egy autóval.  A járőrök rövid idő alatt beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves Sz. Józsefné helyi lakost. A rendőrök a nőnél lévő autóban megtalálták az ellopott áru nagy részét.

1

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 37 éves nőt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vagonban megbújva

Egy afgán férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Nem jutott messzire

Rézkábelt lopott egy komáromi telephelyről egy 34 éves férfi, de a járőrök nem sokkal később elfogták.

 

Asztaltársaságára támadt

Szóváltást követően többször megütött három nőt egy férfi Szegeden. Garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

 

Italoztak, majd leszúrta

Emberölés kísérletével gyanúsítják azt a férfit, aki Székelyszabaron egy késsel szúrta meg vitapartnerét.