Dühében törte be, a rendőrök elkapták

2020. 03. 19., cs - 09:16
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 50 éves nagykónyi lakos ellen folytattak rongálás vétség elkövetése miatt.

Egy Nagykónyiban élő személy tett feljelentést 2019. október 10-én a délutáni órákban, mert ismeretlen személy a település egyik háza előtt leparkolt Mercedes típusú tehergépkocsiját megrongálta. Rövid időn belül kiderült, hogy a kocsi ablakait és tükrét egy közelben lakó férfi ütötte ki egy fejszével. A rendőrök az 50 éves elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt. A férfi elmondta, hogy korábbi sérelmei miatt nagyon dühös lett, ezért ütötte be az utcán álló teherautó ablakait. A nyomozók az elkövető otthonában tartott kutatás során a rongálás során használt fejszét is lefoglalták.  

kép

A tamási rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.