Egy éjszaka, három bűncselekmény

2019. 01. 22., k - 11:04
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátonyterenyei járőrök egy trafikban értek tetten egy 42 éves férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. január 21-én 2 óra 20 perc körül bejelentés érkezett, miszerint a kisterenyei városrészben lévő egyik trafikot egy férfi belülről rugdossa. A bátonyterenyei rendőrkapitányság járőrei a férfit a helyszínen elfogták.

Megállapítást nyert, hogy a bejelentést megelőzően a nagybárkányi lakos a trafik ablakát takaró préselt falemezt lefeszítette, és ott értékek után kutatott, a berendezési tárgyakat elkezdte összeválogatni, mely cselekmény végrehajtása közben a helyszínre érkező rendőrök tetten érték.

Megállapítást nyert továbbá, hogy pár órával korábban a férfi bement egy bátonyterenyei többlakásos épület lépcsőházába, és az egyik lakás ajtaja mellé kirakott öt pár lábbelit eltulajdonította, melyet a ház udvarán elrejtett. A férfi  ezt követően bemászott egy ingatlan udvarára, és a nyitott fészerben fémtárgyakat kezdett el összerakni, de a tulajdonos a cselekménye közben megzavarta, így onnan nem lopott el semmit.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon a nyomozók egy rendbeli lopás vétség és két rendbeli lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 42 éves férfit, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam