Egy éjszaka, három bűncselekmény

2019. 01. 22., k - 11:04
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátonyterenyei járőrök egy trafikban értek tetten egy 42 éves férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. január 21-én 2 óra 20 perc körül bejelentés érkezett, miszerint a kisterenyei városrészben lévő egyik trafikot egy férfi belülről rugdossa. A bátonyterenyei rendőrkapitányság járőrei a férfit a helyszínen elfogták.

Megállapítást nyert, hogy a bejelentést megelőzően a nagybárkányi lakos a trafik ablakát takaró préselt falemezt lefeszítette, és ott értékek után kutatott, a berendezési tárgyakat elkezdte összeválogatni, mely cselekmény végrehajtása közben a helyszínre érkező rendőrök tetten érték.

Megállapítást nyert továbbá, hogy pár órával korábban a férfi bement egy bátonyterenyei többlakásos épület lépcsőházába, és az egyik lakás ajtaja mellé kirakott öt pár lábbelit eltulajdonította, melyet a ház udvarán elrejtett. A férfi  ezt követően bemászott egy ingatlan udvarára, és a nyitott fészerben fémtárgyakat kezdett el összerakni, de a tulajdonos a cselekménye közben megzavarta, így onnan nem lopott el semmit.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon a nyomozók egy rendbeli lopás vétség és két rendbeli lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 42 éves férfit, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.