Egy nap alatt elfogták a tolvajt

2019. 11. 17., v - 13:31
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ásványvizet már megitta, de a készpénz hiánytalanul előkerült Mezőtúron.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, miszerint 2019. november 15-én a hajnali órákban, egy ismeretlen személy ment be egy mezőtúri étterembe. Az ott lévő pénztároló dobozból kivett több tízezer forintot, valamint magához vett egy üveg ásványvizet, és távozott a helyszínről. A kamerafelvételek alapján beazonosítottak egy nőt, akiről kiderült, hogy a cég korábbi alkalmazottja. A 23 éves nőt a rendőrök a lakóhelyéről állították elő a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és beismerő vallomást tett.  A nyomozók a készpénzt lefoglalták, és vissza adták a sértettnek. Az ásványvizet azonban már nem tudták visszaadni, mert azt a mezőtúri nő korábban megitta. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.