Egy nap alatt két drogdíler

2018. 07. 16., h - 12:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök a nő és a férfi autójában, valamint lakásaikban is kábítószergyanús-anyagot találtak.

A józsefvárosi nyomozóknak olyan információ jutott tudomásukra, hogy a 49 éves budapesti V. Ferenc és társa, a 32 éves szintén budapesti V.-né D. Mercedes rendszeresen kábítószert árult. A rendőrök 2018. július 13-án kora este Budapest XVIII. kerületében, a Honvéd utca és az Üllői út kereszteződésénél V. Ferencet autójával megállították, majd a váltószoknya alatt fóliába csomagolt, fehér kábítószergyanús anyagot találtak, amelyet a járművel együtt lefoglaltak.

A nyomozók V.-né D. Mercedest 2018. július 14-én 1 óra 25 perckor fogták el ferencvárosi lakásán. A rendőrök a férfi és a nő – VIII., valamint IX. kerületi – lakásán tartott kutatáskor összesen 35 gramm kábítószergyanús anyagot, a drog árusításához szükséges eszközöket, közel egymillió forint értékű készpénzt és valutát találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói V.-né D. Mercedest és V. Ferencet kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. V. Ferencet őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.