Egy nap alatt két drogdíler

2018. 07. 16., h - 12:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök a nő és a férfi autójában, valamint lakásaikban is kábítószergyanús-anyagot találtak.

A józsefvárosi nyomozóknak olyan információ jutott tudomásukra, hogy a 49 éves budapesti V. Ferenc és társa, a 32 éves szintén budapesti V.-né D. Mercedes rendszeresen kábítószert árult. A rendőrök 2018. július 13-án kora este Budapest XVIII. kerületében, a Honvéd utca és az Üllői út kereszteződésénél V. Ferencet autójával megállították, majd a váltószoknya alatt fóliába csomagolt, fehér kábítószergyanús anyagot találtak, amelyet a járművel együtt lefoglaltak.

A nyomozók V.-né D. Mercedest 2018. július 14-én 1 óra 25 perckor fogták el ferencvárosi lakásán. A rendőrök a férfi és a nő – VIII., valamint IX. kerületi – lakásán tartott kutatáskor összesen 35 gramm kábítószergyanús anyagot, a drog árusításához szükséges eszközöket, közel egymillió forint értékű készpénzt és valutát találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói V.-né D. Mercedest és V. Ferencet kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. V. Ferencet őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tizenegyes

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatát azoknak az ügyeknek, amelyeket tizenegy ittas járművezetővel szemben folytatott.