Egy napig sem örülhettek

2019. 06. 07., p - 10:49
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök alig 24 órával a bűncselekmények elkövetése után elfogták a két fiatalt, akik egy éjszaka alatt több tanyába betörtek és legalább öt autót feltörtek.

Egy helyi lakos tett feljelentést a rendőrségen 2019. június 5-én, mert az éjszakai órákban ismeretlenek betörtek a Szekszárdon lévő tanyájába, ahonnan fűnyírót, szegélynyírót és más használati tárgyakat loptak el.

Ugyanezen az éjszakán a város több pontján törtek fel az utcán parkoló gépkocsikat ismeretlenek, és azokból készpénzt, rádiós magnót, kisgépeket és más használati tárgyakat tulajdonítottak el.

Az esetek kapcsán egy napon belül a szekszárdi rendőrök látókörébe került két helyi fiatal, – egy 19 és egy 23 éves férfi – akiket előállítottak.  Az elkövetők elszámoltatásuk, majd gyanúsítotti kihallgatásuk során a lopásokat elismerték és további bűncselekményeket is bevallottak. Őket eddig háromrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetésével gyanúsítottak meg.

Az ellopott értékek egy része megkerült, melyeket a nyomozók visszaadtak tulajdonosaiknak.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben

A helyi rendőrök elfogták azt a férfit, aki kifosztott egy nőt Jászapátin.

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.