Egy órán belül elfogták

2018. 10. 18., cs - 09:32
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ceglédi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a körözés hatálya alatt álló férfit, aki 2018. október 17-én reggel Cegléden egy idős hölgytől elrabolta a táskáját.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves ráckevei férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. október 17-én 7 óra 20 perckor a ceglédi vasútállomás aluljárójából az egyik lépcsőn felfelé tartó hölgy mögé lépett, majd a sértett kezében tartott táskát megragadta, és nagy erővel kirántotta. Ennek következtében a 74 éves sértett a lépcsőről leesett, és súlyos sérüléseket szenvedett, a gyanúsított pedig elmenekült a helyszínről.

A ceglédi rendőrök adatgyűjtést követően, a cselekményt követő egy órán belül Cegléd egyik ipari területén azonosították, és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A férfit a Ceglédi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív értéket jelzett, valamint megállapítást nyert, hogy ellene a Dabasi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett miatt elfogatóparancsot bocsátott ki 2018. október 16-án.   

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.    

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.