Egy órán belül elfogták

2018. 10. 18., cs - 09:32
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ceglédi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a körözés hatálya alatt álló férfit, aki 2018. október 17-én reggel Cegléden egy idős hölgytől elrabolta a táskáját.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves ráckevei férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. október 17-én 7 óra 20 perckor a ceglédi vasútállomás aluljárójából az egyik lépcsőn felfelé tartó hölgy mögé lépett, majd a sértett kezében tartott táskát megragadta, és nagy erővel kirántotta. Ennek következtében a 74 éves sértett a lépcsőről leesett, és súlyos sérüléseket szenvedett, a gyanúsított pedig elmenekült a helyszínről.

A ceglédi rendőrök adatgyűjtést követően, a cselekményt követő egy órán belül Cegléd egyik ipari területén azonosították, és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A férfit a Ceglédi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív értéket jelzett, valamint megállapítást nyert, hogy ellene a Dabasi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett miatt elfogatóparancsot bocsátott ki 2018. október 16-án.   

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.    

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.