Egy órán belül elfogták a rablás gyanúsítottját

2019. 06. 01., szo - 05:25
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Orosházán egy férfi leszólított egy tizenéves diákot és pénzt kért tőle. Kevésnek találta, amit kapott, ezért azzal fenyegette a fiút, hogy ha nem ad neki több pénzt, késsel megszúrja. A rendőrség a férfit őrizetbe vette.

Orosházán, a Rákóczi úton, 2019. május 31-én 14 óra 30 perc körül egy férfi leszólított egy középiskolás diákot. Pénzt kért tőle, de kevésnek találta, amit kapott, ezért fenyegetni kezdte. Azt mondta neki, hogy késsel megszúrja, ha nem ad neki több pénzt. A fiú továbbindult, de a férfi követte és folyamatosan fenyegette. A megfélemlített diák az összes pénzét odaadta, majd miután el tudott távolodni az erőszakos férfitól, felhívta az édesanyját, a nő pedig azonnal értesítette a történtekről a rendőrséget. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei egy órán belül azonosították és előállították a fiút leszólító, fenyegető H. Róbertet. A 42 éves orosházi férfit a rendőrség rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Azt hitte, szabad

Egy 41 éves horvát állampolgárral szemben intézkedtek a hétvégén ittas járművezetés miatt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai. A férfit egy napon belül bíróság elé állították.

 

Tiltott módon halászott

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság nyomozói orvhalászat miatt indítottak eljárást egy budapesti lakossal szemben.

 

Elfogás öt percen belül

A rendőrök elfogták azokat a rablókat, akik Miskolc belvárosában egy férfitől elvették mobiltelefonját.

 

Volán mögül őrizetbe

Bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni a rendőrség, annak az ittas sofőrnek az ügyét, akit közúti ellenőrzés során szűrtek ki a forgalomból a miskolci rendőrök.

 

Négyen sérültek

Három balesetben négyen sérültek meg a hétvégén Tolna megyében.