Egy órán belül rendőrkézen

2021. 09. 10., p - 13:08
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Készenléti Rendőrség járőrei Nyíregyházán fogták el azt a férfit, aki Nagyhalászból vitt el egy autót.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsére érkezett bejelentés 2021. szeptember 9-én. A bejelentő elmondta, hogy néhány percre hagyta őrizetlenül nyitott állapotban lévő gépkocsiját Nagyhalászban és azt ismeretlen tettes eltulajdonította a benne lévő indítókulcs segítségével. A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeképpen a Készenléti Rendőrség munkatársai csupán egy órán belül Nyíregyházán intézkedés alá vonták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével alaposan gyanúsítható 39 éves nagyhalászi lakost. A rendőrök a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsére előállították, ahol jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet. A tulajdonos visszakapta a gépkocsiját.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.