Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt nyomoztak

2019. 07. 17., sze - 15:26
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A dunaföldvári rendőrök eljárást indítottak egy budapesti nővel szemben.

A járőrök 2018. október 23-án 23 óra körül Dunaföldvár belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy az autóra jogosulatlanul szerelték fel a német ideiglenes hamisított rendszámot.

A nyomozás során a 32 éves budapesti nő elismerte a bűncselekmény elkövetését, ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az ügyben a dunaföldvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.