Ékszereket, pénzt lopott

2019. 07. 19., p - 14:13
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A bükkszenterzsébeti férfival szemben folytatott ügy vizsgálatát befejezték a nyomozók.

Az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse lopás bűntett elkövetése miatt folytatott eljárást egy 30 éves férfi ellen.

A gyanúsított 2019. március 23. és április 1. között a zárt garázsajtón bejutott egy bükkszenterzsébeti lakóházba, ahol egy dobozból ékszereket és készpénzt lopott el.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a rendőrök a bejelentés napján azonosították és kihallgatták, melyen beismerő vallomást tett. A nyomozók az otthonában tartott kutatáskor zálogcédulákat találtak, majd azok alapján az ékszereket lefoglalták és a sértettnek hiánytalanul visszaadták.

A vizsgálati szakaszban a szükséges eljárás cselekményeket elvégezték a Pétervásárai Rendőrőrs munkatársai, és az ügyben keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.