Ékszereket, pénzt lopott

2019. 07. 19., p - 14:13
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A bükkszenterzsébeti férfival szemben folytatott ügy vizsgálatát befejezték a nyomozók.

Az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse lopás bűntett elkövetése miatt folytatott eljárást egy 30 éves férfi ellen.

A gyanúsított 2019. március 23. és április 1. között a zárt garázsajtón bejutott egy bükkszenterzsébeti lakóházba, ahol egy dobozból ékszereket és készpénzt lopott el.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a rendőrök a bejelentés napján azonosították és kihallgatták, melyen beismerő vallomást tett. A nyomozók az otthonában tartott kutatáskor zálogcédulákat találtak, majd azok alapján az ékszereket lefoglalták és a sértettnek hiánytalanul visszaadták.

A vizsgálati szakaszban a szükséges eljárás cselekményeket elvégezték a Pétervásárai Rendőrőrs munkatársai, és az ügyben keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.