Életveszélyt okozó testi sértés

2018. 10. 11., cs - 08:25
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki szóváltást követően megszúrta vitapartnerét.

A rendőrségre 2018. október 10-én 14 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy a VII. kerületi Jósika utcában egy ismeretlen személy megszúrt egy férfit. A kiérkező rendőrök a helyszín közelében elfogtak egy 27 éves bőcsi férfit, akit a sértett egyik hozzátartozója visszatartott. A helyszíni adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy az elkövető és a sértett egy társasház kapualjában találkoztak, és korábbi nézeteltérésük miatt keveredtek szóváltásba. A bőcsi férfi a vita hevében egy késsel megszúrta a sértettet. 

Az elkövetőt előállítását követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztályának nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki és – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Bács-Kiskun megyénél két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Rövid idő alatt megtalálták

Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás feltételezett elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök. A sértett az értékeit visszakapta.

 

Tehervonaton megbújt migránsok

Bács-Kiskun megyénél egy tehervonat vagonjában megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Laptopot lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy Váci úti bevásárlóközpont egyik irodájából ellopott egy laptopot.