Elfogással kezdték az újévet a kaposvári rendőrök

2019. 01. 02., sze - 10:31
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Két bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják a 35 éves férfit.

Egy nő bejelentést tett a rendőrségre, mivel 2019. január 1-jén 6 óra körül egy ismeretlen elkövető a kaposvári családi házába besurrant, ahonnan eltulajdonította a kabátjait, az irataival és a pénzével együtt. A sértett egyik hozzátartozója is ellenőrizte a ingatlanát, majd értesítette a rendőrséget, mert onnan is elloptak egy étkészletet.

A járőrök a megadott személyleírás alapján a közeli utcában ellenőriztek egy kaposvári lakost, akinél az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták. A rendőrök a 35 éves férfit elfogták, és a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte, és részletes beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Áramszünet Röszkén

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

 

Bűnös szövetség

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Ittasan volt részese a balesetnek

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték az ittas járművezetés vétség elkövetése miatt egy 24 éves szekszárdi férfival szemben indított büntetőeljárást.

 

Eperfa alá bújt a szatír

Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.

 

Áthajtott a tiloson és jött a vonat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy sofőrrel szemben folytatott, aki a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón, megrongálva ezzel mindkét oldalon a sorompókat.

 

Ittasan vezetett

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.

 

Hívatlan vendég

A nagykőrösi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 37 éves helyi nőt.