Elfogták a decsi bűncselekmények elkövetőjét

2019. 02. 27., sze - 15:15
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök őrizetbe vették – a Szekszárdi Járásbíróság pedig letartóztatásba helyezte – azt a 31 éves helyi férfit, aki az elmúlt hetekben több családtól is lopott Decsen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított büntetőeljárást lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt ismeretlen tettessel szemben, aki az elmúlt hetekben több alkalommal betört, illetve bement Decsen lévő lakóingatlanokba, ahonnan készpénzt, ékszereket, televíziót, gázpalackot és egyéb értéktárgyakat tulajdonított el.

kép

Az eljárás során a Szekszárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottainak, valamint a Bűnügyi Osztály munkatársainak összehangolt és hatékony munkájának köszönhetően rövid időn belül elfogták K. G. 31 éves szekszárdi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével.

kép

Az elkövető a Decsen történt bűncselekmények elkövetésén kívül korábban több hasonlót is elkövetett 2018 decemberében, amikor a szekszárdi kórház dolgozóinak pénzét lopta el. A férfit a szekszárdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki eddig egy rendbeli lopás bűntett és hat rendbeli lopás vétség elkövetése miatt. K. G. kihallgatása során a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A férfit 2019. február 22-én őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, akit a Szekszárdi Járásbíróság 2019. február 24-én letartóztatásba is helyezett.

kép

Az eset kapcsán a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.