Elfogták a kábítószer-kereskedő párost

2017. 10. 13., p - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kokaint, speed-et és marihuánát is találtak a terézvárosi rendőrök a házkutatáskor.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói 2017. október 11-én délelőtt házkutatást tartottak Budapest XIV. kerületében, egy Kassai téri lakásban, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott lakó 32 éves budapesti V. Adrienn és élettársa, a 37 éves budapesti D. András kábítószert árul. A nyomozók a nőt a zuglói lakás előtt, élettársát a lakásban fogták el.

A rendőrök a házkutatáskor 150 gramm marihuánát, 5,15 gramm kokaint, 1,95 gramm speed-et, 70 kábítószergyanús tablettát, valamint bélyegeket, több mint félmillió forint készpénzt és a drogok adagolásához használt eszközöket (tasakokat, digitális mérleget) foglaltak le.

A terézvárosi nyomozók a férfit és a nőt kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Falunap után „híd” csere

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a garázda férfival szemben, aki egy egerlövői rendezvényen előzetes szóváltást követően úgy megütött egy férfit, hogy annak „híddal” rögzített fogai kiestek.

 

Fizetés nélkül elhajtott

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves budapesti férfi ellen.

 

Három deciliter pálinka vezetett balesethez

Vádemelést javasol a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy férfival szemben, aki a város külterületén anyagi káros balesetet okozott. A nyomozás során kiderült, hogy a sofőr ittas volt.

 

„Unokázós” csaló

A rákosmenti rendőrök vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki több százezer forintot csalt ki egy idős férfitől, de a második bűncselekménynél már belefutott a rendőrökbe.