Elfogták a katalizátortolvajokat

2021. 03. 06., szo - 11:33
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök egy 23 éves helyi és egy 24 éves tolnai férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy szekszárdi férfi tett feljelentést 2021. március 4-én, mert a telephelyén tárolt autókról a katalizátorokat levágták és elvitték. A nyomozók az esettel kapcsolatban két személyt állítottak elő, akik a telephelyen béreltek műhelyt. Mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozás adatai szerint az elkövetők legalább hat autóról vágták le és lopták el a katalizátorokat, míg egy autóról megkísérelték ellopni azt.

Az egyik elkövető elmondta a rendőröknek, hogy hova rejtette el az ellopott alkatrészeket, melyeket a nyomozók le is foglaltak.

Az Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a két férfi ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.