Elfogták a rendőrök a szécsényi betörőt

2020. 07. 02., cs - 09:21
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Szerszámgépeket, szeszes italokat és konzerveket lopott egy családi házból a helyi férfi.

A rendőrség ügyeletére 2020. június 29-én 16 óra 52 perckor tett bejelentést a sértett, miszerint szécsényi családi házába ismeretlen személy betört.

A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és 2020. július 1-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 48 éves T. Tamás helyi lakost.

A férfi 2020. június 24. és június 29. között a családi ház nyitott kapuján bement, majd a fészerből fűkaszát, fűnyírót és korongfűrészt lopott el. T. Tamás ezután az ingatlan ajtajának egyik ablaküvegét betörte, az ajtót kinyitotta, majd a családi házból különböző konzerveket és szeszes italokat tulajdonított el.

A Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított T. Tamást a rendőrök lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.