Elfogták a tolvajokat a tapolcai rendőrök

2022. 01. 14., p - 12:23
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók egy 29 éves helyi és egy 38 éves győri férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Állampolgári bejelentés érkezett 2022. január 8-án a rendőrségre arról, hogy ismeretlen tettes Tapolcán egy lakás nyitott teraszán álló szekrényből ruhaneműket és különböző szerszámgépeket tulajdonított el több százezer forint értékben. Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók látókörébe került egy 29 éves helyi és egy 38 éves győri lakos, akiket 2022. január 13-án Tapolcán elfogtak, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták őket. A gyanúsítottak elmondták, hogy az ellopott értékek egy részét elrejtették, másik részét pedig továbbértékesítették. A rendőrök a házkutatás alkalmával megtalálták a lopásból származó elrejtett tárgyakat, melyeket lefoglaltak, és visszaadták azokat a sértettnek.

A két férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.