Elfogták az álrendőrt

2016. 12. 08., cs - 08:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy férfi – rendőrnek kiadva magát – több tízezer forintot csalt ki az egyik szomszédjától.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Cs. Gábor 41 éves budapesti lakos ellen.

A gyanú szerint a férfi 2016. december 6-án 9 óra és 9 óra 30 perc között egy zuglói társasházban – magát rendőrnek kiadva – felkereste az egyik szomszédját azzal az indokkal, hogy az korábban egy büfében hamis készpénzzel fizetett, így elkérte otthon tartott pénzét ellenőrzés céljából. A sértett több tízezer forintot adott át a gyanúsítottnak, aki azt mondta, hogy elmegy, ellenőrzi a bankjegyeket, majd később visszaviszi a pénzt a sértett részére. Cs. Gábor ezt követően már nem tért vissza a sértetthez, hanem a saját lakásába távozott a pénzzel, ahol pár órával később elfogták a zuglói rendőrök.

A nyomozók a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.