Előkerültek a lopott holmik

2019. 10. 19., szo - 06:18
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Dorogi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy dorogi nő 2019. szeptember 1-jén feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki éjszaka a Dorogon megrendezett bányásznapi rendezvényen a szabadtéri színpad előtti kordonra felakasztott táskáját és farmerkabátját eltulajdonította. A táskában benne voltak iratai, készpénze és mobiltelefonja is. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek során azonosították a bűncselekmény elkövetőit, egy 33 éves helyi és egy 32 éves tokodaltárói lakost. K. Ágnes és K. Erika gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellenük lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást. Lakásukon a nyomozók az ellopott értékeket megtalálták, lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.