Először kísérlet, majd lopás

2019. 08. 19., h - 08:19
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunmajsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai nyomozást folytattak egy 37 éves helybélivel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. június 1-én 2 óra 30 perc körül az egyik kiskunmajsai bolt ajtajának üvegét betörte. Mikor próbálta volna kinyitni, a riasztó megszólalt, ezért elmenekült a helyszínről.

Az elkövető nem tétlenkedett, alig 10 perc telt el és egy – utcán parkoló – büfékocsi tetejére mászott fel, a szellőzőt letépte, majd a bemászott a járműbe. Ott értékek után kutatott, és eltulajdonított közel 16.000 forint készpénzt.

A lopás vétséggel és annak kísérletével megalapozottan gyanúsítható, jelenleg szabadlábon védekező helyi férfi ügyében a kiskunmajsai nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az ügyet a napokban vádemelési javaslattal átadták a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.    

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Zebrán gázolt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves pápai férfival szemben, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.