Először kísérlet, majd lopás

2019. 08. 19., h - 08:19
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunmajsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai nyomozást folytattak egy 37 éves helybélivel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. június 1-én 2 óra 30 perc körül az egyik kiskunmajsai bolt ajtajának üvegét betörte. Mikor próbálta volna kinyitni, a riasztó megszólalt, ezért elmenekült a helyszínről.

Az elkövető nem tétlenkedett, alig 10 perc telt el és egy – utcán parkoló – büfékocsi tetejére mászott fel, a szellőzőt letépte, majd a bemászott a járműbe. Ott értékek után kutatott, és eltulajdonított közel 16.000 forint készpénzt.

A lopás vétséggel és annak kísérletével megalapozottan gyanúsítható, jelenleg szabadlábon védekező helyi férfi ügyében a kiskunmajsai nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az ügyet a napokban vádemelési javaslattal átadták a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.    

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Udvarokra mászott be

A kiskunhalasi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban több ingatlanból is lopott.

 

Észak-macedón kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.