Először kísérlet, majd lopás

2019. 08. 19., h - 08:19
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunmajsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai nyomozást folytattak egy 37 éves helybélivel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. június 1-én 2 óra 30 perc körül az egyik kiskunmajsai bolt ajtajának üvegét betörte. Mikor próbálta volna kinyitni, a riasztó megszólalt, ezért elmenekült a helyszínről.

Az elkövető nem tétlenkedett, alig 10 perc telt el és egy – utcán parkoló – büfékocsi tetejére mászott fel, a szellőzőt letépte, majd a bemászott a járműbe. Ott értékek után kutatott, és eltulajdonított közel 16.000 forint készpénzt.

A lopás vétséggel és annak kísérletével megalapozottan gyanúsítható, jelenleg szabadlábon védekező helyi férfi ügyében a kiskunmajsai nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az ügyet a napokban vádemelési javaslattal átadták a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.    

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.