Előzetes letartóztatásban a termesztő

2015. 01. 20., k - 08:53
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, akinek csömöri házában több, mint 50 tő kábítószergyanús növényt találtak a gödöllői rendőrök.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Antal 30 éves csömöri lakos ellen, akinek a családi házánál a gödöllői rendőrök – állampolgári bejelentés alapján – 2015. január 16-án 17 óra körüli időben jelentek meg. Az intézkedés során a ház padlásterén több, mint 50 tő kábítószergyanús növényt és kábítószer termesztéséhez szükséges berendezési tárgyakat találtak. A lefoglalt növényeket igazságügyi szakértő megvizsgálta és az előzetes véleménye alapján azok kábítószernek minősülnek.

A ház tulajdonosát, P. Antalt a rendőrök a helyszínen elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság 2015. január 19-én előzetes letartóztatásba helyezte a férfit.

A gyanúsított ellen a további eljárást – fogvatartása mellett - a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendszeresen nem fizetett

A szabolcsi rendőrök az M3-as autópályán intézkedtek a külföldi járműszerelvény vezetőjével szemben.

 

Óvatlan pillanat

Elfogták a nyíregyházi nyomozók a férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy táskát, miközben tulajdonosa bevásárlókocsiból pakolt az autójába.

 

Az utas átvette az irányítást a jármű felett, balesetet okozott

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésével gyanúsít a Dunaújváros Rendőrkapitányság egy férfit, aki főúton közlekedő személygépjármű utasaként a kézifékkart berántotta, melynek következtében a kerekek blokkolódtak, és az autó az árokba sodródott.

 

1+2

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 43 éves tunéziai sofőr ellen, aki két embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.