Elvették a sértett pénzét

2019. 02. 12., k - 10:11
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök egy 25 éves férfi és egy 36 éves nő ellen indítottak eljárást rablás megalapozott gyanúja miatt.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves galgahévízi férfi és egy 36 éves, ugyancsak galgahévízi nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a fiatalkorú sértett 2019. február 7-én egy galgahévízi háznál keveredett szóváltásba a gyanúsítottakkal, majd agresszív viselkedésük miatt gyalogosan az utcára menekült. A 25 éves férfi utána futott, elgáncsolta, majd a földre szorította a fiút, eközben a 36 éves nő átkutatta a ruházatát és elvette készpénzét. A sértett elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett, majd 2019. február 11-én feljelentést tett a rendőrségen.

A gödöllői rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket a bűncselekmény bejelentését követő három órán belül előállítottak a Gödöllői Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a férfit és a nőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.  

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.