Elvitte, átfestette, összekarcolta

2018. 03. 08., cs - 09:02
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök vádemelést javasolnak a péceli férfi ellen, aki elvitte és jogosulatlanul használta a sértett gépkocsiját.

A nyomozás adatai szerint K. Gábor 2017. október 13-án 6 óra 30 perc és 15 óra között Pécelen, az Állomás utcában parkoló személygépkocsi ajtaját kifeszítette, majd a járművet a vezetékek segítségével beindította és azzal elhajtott. A helyi lakos a gépkocsi rendszámát eltávolította, majd arra egy másik rendszámot szerelt fel, a jobboldali első sárvédőjét átfestette, valamint feliratokat is karcolt bele. A 35 éves férfi másnap az autót Pécelen a Baross utcában hagyta. Az esetről a gépkocsi tulajdonosa feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen jármű önkényes elvétele bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte. 

"

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az 1-es számú főúton

Bicske térségében egy motorkerékpár, valamint egy gépkocsi ütközött össze, ezért teljes útlezárás van érvényben.

 

Halálos vonatgázolás

Siófok belterületén személyvonat ütött el egy segédmotoros kerékpárt toló férfit.

 

A szag miatt buktak le

A készenléti rendőröknek a megállított autóból áradó kábítószer jellegzetes illata tűnt fel.