Elvitték, összetörték

2019. 03. 14., cs - 08:49
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsítottak elvittek egy személyautót, kocsikáztak kicsit, majd árokba hajtottak vele. A balmazújvárosi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. december 4-én 18 órakor arról, hogy ingatlanja elől ismeretlenek eltulajdonították az autóját. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a gépkocsi keresésébe kezdtek. Az egyenruhások rövid időn belül Hajdúböszörmény és Balmazújváros között, a 3318-as út mellett egy árokban megtalálták az autót, valamint a két férfit is, akik a gyanú szerint elvitték azt. A járőrök M. Róbertet és M. Dánielt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A 25 éves férfiak beismerték tettüket és elmondták a rendőröknek, hogy csak kocsikázni akartak, többször helyet is cseréltek, hogy mind a ketten vezethessék az autót, majd M. Róbert túl gyorsan hajtott és árokba csapódtak. A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a gyanúsítottakkal szemben. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.