Elvitték, összetörték

2019. 03. 14., cs - 08:49
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsítottak elvittek egy személyautót, kocsikáztak kicsit, majd árokba hajtottak vele. A balmazújvárosi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. december 4-én 18 órakor arról, hogy ingatlanja elől ismeretlenek eltulajdonították az autóját. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a gépkocsi keresésébe kezdtek. Az egyenruhások rövid időn belül Hajdúböszörmény és Balmazújváros között, a 3318-as út mellett egy árokban megtalálták az autót, valamint a két férfit is, akik a gyanú szerint elvitték azt. A járőrök M. Róbertet és M. Dánielt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A 25 éves férfiak beismerték tettüket és elmondták a rendőröknek, hogy csak kocsikázni akartak, többször helyet is cseréltek, hogy mind a ketten vezethessék az autót, majd M. Róbert túl gyorsan hajtott és árokba csapódtak. A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a gyanúsítottakkal szemben. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.