Emberölés áldozata lett - videóval

2016. 11. 16., sze - 10:38
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök először eltűntként keresték a jászfelsőszentgyörgyi nőt, de a gyanújuk beigazolódott, a nő bűncselekmény áldozata lett. Az asszony volt élettársát elfogták. A férfi előzetes letartóztatásba került.

Mint arról, korábban hírt adtunk eltűntként keresték a rendőrök azt a 34 éves nőt, akinek eltűnését 2015. március 30-án jelentették be. A rendőrök az eltűnt személy felkutatását segítő intézkedéseket megtették. Széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek során - többek között - leellenőrizték a lehetséges tartózkodási helyeket, terepkutatást végeztek. Meghallgattak mindenkit, aki kapcsolatba hozható volt a nővel, illetve tudhatott tartózkodási helyéről, de a jászfelsőszentgyörgyi lakost akkor nem sikerült megtalálniuk.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azonban nem adták fel a keresést. A több szálon futó vizsgálat eredményeként a rendőrökben felmerült a gyanú, hogy az eltűnt bűncselekmény áldozatává válhatott. A gyanú beigazolódott. A volt élettárs a jól felépített kihallgatási taktikának köszönhetően beismerte, hogy még 2015. március 21-én az esti órákban házuk udvarában bántalmazta volt szerelmét. A férfi ezt követően az asszonyt gépkocsival a Zagyva folyó melletti ártérre vitte, ahol elásta.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. november 9-én emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a volt élettárs, T. Gábor ellen. A rendőrök őrizetbe vették a 35 éves férfit, akit a bíróság 2016. november 11-én előzetes letartóztatásba helyezett. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az ügy körülményeit.       


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy nap alatt két drogdíler

A józsefvárosi rendőrök a nő és a férfi autójában, valamint lakásaikban is kábítószergyanús-anyagot találtak.

 

Páncélszekrényt loptak

A budaörsi rendőrök egy tavasszal történt betörés feltételezett elkövetőit fogták el a napokban.

 

Egy órára csökkent a várakozási idő Röszkén

Több mint 342 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik mintegy 106 ezer járművel lépték át az országhatárt. A várakozási idő Röszkén kilépő irányban meghaladta a négy órát is, ami hétfő reggelre egy órára csökkent.

 

Átszerelte a rendszámot

Pogány közelében igazoltatták a rendőrök azt a férfit, aki jogosulatlanul szerelt fel autójára egy próbarendszámot.