Fogyasztotta és terjesztette is a drogot a férfi, a rendőrök elfogták

2020. 05. 04., h - 16:01
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai egy 24 éves zalahalápi férfit hallgatták ki gyanúsítottként.

A járőrök 2020. május 2-án a hajnali órákban Tapolca belterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr drogot fogyasztott. A rendőrök átvizsgálták a járművet, melynek kesztyűtartójából és az ülés alól, továbbá a 24 éves zalahalápi lakos nadrágjának zsebéből kábítószergyanús anyagok kerültek elő. A járművezetőt előállították, majd vele szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a további adatgyűjtés eredményeként megállapították azt is, hogy a férfi a drogot nemcsak fogyasztotta, hanem árusította is. Az elkövetőt őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene kábítószer birtoklás bűntett és kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A fentieken túl a kijárási korlátozás megszegése miatt helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök a férfival szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.