Folytatta a lopást

2018. 11. 27., k - 14:56
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Fényes nappal az utcán tépte ki a sértett kezéből a táskát egy férfi Tatabányán. Kihallgatása során további bűncselekmények elkövetését is beismerte.

A Tatabányai Rendőrkapitányságon egy nő tett feljelentést, miután egy ismeretlen férfi 2018. november 16-án 12 óra 35 perc körül Tatabánya egyik utcáján – ahol gyalogosan közlekedett – kerékpárral mellé hajtott, és kezéből táskáját kitépte, majd azzal eltekert. Az értékeket magához vette, a táskát pedig eldobta.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói széleskörű adat- és információgyűjtést követően azonosították, majd 2018. november 26-án a reggeli órákban elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Péter 30 éves helyi lakost. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, továbbá elmondta, hogy az elmúlt három hónapban több helyi üzletből is lopott. A boltokból főként dohányárukat, szeszes italokat, élelmiszereket és illatszereket zsákmányolt.

A helyi férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást. A tatabányai rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábelt loptak, őrizetben vannak

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.