Forrónyomon voltak a kaposvári rendőrök

2019. 05. 29., sze - 10:51
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók pár órán belül elfogták a betörés két feltételezett elkövetőjét.

Az ügy adatai szerint 2019. május 28-án az esti órákban egy férfi feljelentést tett a Kaposvári Rendőrkapitányságon arról, hogy akkor még ismeretlen tettesek betörtek a kaposvári ingatlanába, ahonnan mindössze két mobiltelefont tudtak eltulajdonítani, mert a házban elrejtett széfet - amelyben nagy mennyiségű készpénz volt - nem tudták kinyitni. 

A nyomozás során folytatott széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök látókörébe került a sértett fia és egy fonyódi lakos, akiket még az éjszaka elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 15 éves fiatalt és a 20 éves férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellopott telefonokat lefoglalták és visszaadták a sértett részére.

A rendőrök a feltételezett elkövetőkkel szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett, ezért ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt is büntetőeljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.