Garázdaság miatt őrizetben

2019. 08. 15., cs - 09:50
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátonyterenyei rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit és egy nőt.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság garázdaság vétség, valamint könnyű testi sértés bűntett és vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 43 éves mátraverebélyi nő és édesapja, egy 67 éves mátraverebélyi férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az apa és a lánya 2019. augusztus 12-én a délelőtti órákban Mátraverebély belterületén, az utcán egy nő ismerősüket bántalmazták, több alkalommal megütötték és megrúgták őt. A két támadó ezt követően a sértettet, valamint a társaságában lévő másik nőt és egy gyermekkorú lányt kövekkel megdobálták, akik szintén megsérültek.

A rendőrök a garázdákat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Mivel a nő ellen több hasonló jellegű bűncselekmény miatt eljárás van folyamatban, ezért a nyomozók a nőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.