Garázdát hallgattak ki gyanúsítottként a debreceni nyomozók

2021. 10. 20., sze - 07:30
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 26 éves férfinak nem vágták le a haját egy fodrászszalonban, ezért berúgta egy bevásárlóközpont ajtaját.

Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre 2021. október 18-án 11 óra körül arról, hogy egy férfi berúgta az épület egyik fotocellás ajtaját. A bejelentő azt is elmondta, hogy az elkövető már elmenekült a helyszínről. Az egyenruhások a kapott személyleírás alapján azonnal a férfi keresésébe kezdtek, azonban nem sokkal később újabb bejelentés érkezett a segélyhívóra ezúttal arról, hogy a férfi visszament az üzletközpontba. A járőrök még ott elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A 26 éves helyi lakos beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy egy átmulatott éjszaka után döntött úgy, hogy levágatja a haját. Az egyik bevásárlóközpont fodrászszalonját tűzte ki célul, azonban ittassága miatt az ott dolgozók nem szolgálták ki. A férfi ettől olyannyira dühbe jött, hogy távozáskor belerúgott az épület üvegajtajába. Kicsit sétálgatott, majd ebédelni tért vissza a bevásárlóközpontba.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a gyanúsítottal szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gumicukrot akart lopni

A 28 éves férfi egy esztergomi áruház ajtaját csővel ütötte, hogy oda bejusson. Két órán belül a rendőrök elfogták a tettest, aki több százezer forint kárt okozott.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik három férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy hét pár lábbelit tulajdonítottak el egy szegedi cipőboltból.

 

Nincs lazítás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata legutóbb 13 migráns előállítását eredményezte.

 

Egy letartóztatva, egy őrizetben

A dabasi nyomozók elfogták azt a 12 éves fiút és 13 éves társát, akik a gyanú szerint megtámadtak és bántottak egy kislányt, elvették a pénzét, majd sorsára hagyták.

 

1+6

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 41 éves magyar sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Őrizetben a gépkocsifeltörő

A salgótarjáni rendőrök elfogták és előállították azt a 43 éves férfit, akit többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt hallgattak ki.