Gépkocsit akartak rongálni, elfogták őket a rendőrök

2020. 08. 01., szo - 09:15
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Két férfit gyanúsítottként hallgattak ki a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rongálás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 53 és egy 32 éves pásztói lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2020. július 30-án az esti órákban Karancslapujtőn a sértett házához mentek. Az idősebb férfi kérésére a 32 éves pásztói lakos a jármű üzemanyag fedelét a csavarhúzóval lefeszítette, majd az üzemanyagtartályba – azért, hogy a motort megrongálja – ismeretlen eredetű és mennyiségű folyadékot öntött. A cselekmény közben a két férfit megzavarták, akik a helyszínről elfutottak.   

A bejelentést követően a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható pásztói lakosokat beazonosították, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A nyomozók elfogták a rablás két gyanúsítottját

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki. A 19 éves körözött férfit tegnap őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.