Gyors eljárás

2019. 06. 12., sze - 08:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogását követően két héten belül befejezték a nyomozást a tardosi betörő ellen.

Egy lakatlan tardosi családi ház ajtaját feszítette be 2019. május 30-án egy 40 éves férfi. T. Ferenc élelmiszereket, ruhaneműt és ékszert tulajdonított el az ingatlanból. Amikor távozni készült, találkozott az épület felügyeletével megbízott személlyel. A táskákat cipelő férfit kérdőre vonta, ekkor ő a két táskát letette, majd sietősen távozott. A lakók időközben értesítették a rendőröket, akik még ezen a napon a lakásában elfogták a tettest. A férfit a Tatai Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és a bíróság másnap elrendelte letartóztatását.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.

 

Maratonfutás a határrendészet népszerűsítéséért

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai is részt vettek a hétvégén megrendezett II. Szeged Maratonon. A cél a határrendész szakma népszerűsítése volt.

 

A sikeres együttműködés érdekében

Együttműködési megállapodásban rögzítette közös célkitűzéseit az Országos Rendőr-főkapitányság és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Non-profit Kft.

 

Leltár

A napokban mutatták be a 2014-ben fiatalon, 42 éves korában elhunyt Fülöp Valter dandártábornok verseskötetét, amelyből kiderül: az érzékenység a legkeményebb rendőri munka mellett sem veszhet ki az emberből.