Gyorsan felismerték a rablót

2019. 09. 12., cs - 06:11
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A térfigyelő kamerák felvételei alapján ismerték fel azt a 20 éves férfit, aki egy fiatal fiútól vette el a mobiltelefonját Budapest IX. kerületében a Boráros téren.

A ferencvárosi kapitányságon tett feljelentést egy fiú 2019. szeptember 11-én délután, hogy egy ismeretlen férfi a Boráros téren kivette a kezéből mobiltelefonját, és amikor azt vissza akarta kérni tőle többször megütötte, majd eltűnt.

A nyomozók a helyszíni adatgyűjtés és a kamerafelvételek visszanézése után azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a kerületi járőrök a Boráros tér közelében felismertek és elfogtak. Táskájában megtalálták a telefont, amit vissza is adtak tulajdonosának.

A IX. kerületi rendőrök a 20 éves alattyáni férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették, majd rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.