Hamis személyi igazolvánnyal bujkált– elfogták az erzsébetvárosi rendőrök

2021. 04. 08., cs - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi nem kezdte meg börtönbüntetését; elfogatóparancs volt ellene.

Egy VII. kerületi hotelbe román állampolgárként jelentkezett be az a 43 éves férfi, akiről később kiderült, hogy az Egri Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene egyedi azonosítójellel visszaélés miatt. A feltételezett elkövetőnek még 2018. nyarán kellett volna megkezdeni a jogerősen kiszabott egy év két hónap börtönbüntetést, de ehelyett hamis adatokkal, saját fényképével ellátott személyi igazolvánnyal bujkált.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei H. Rolandot 2021. április 6-án 18 óra 45 perckor a hotel szobájában elfogták, majd közokirat-hamisítás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatását követően Büntetés-végrehajtási Intézetbe kísérték. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!