Hamis volt a motor rendszáma

2018. 07. 13., p - 10:09
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyedi azonosító jel meghamisítása miatt nyomoznak a veszprémi rendőrök egy 27 éves győri férfival szemben, akit szabálysértési őrizetbe vettek.

A járőrök 2018. július 12-én 16 óra körül Csesznek külterületén igazoltattak egy motorkerékpárral közlekedő 27 éves győri lakost.

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a motorkerékpárra egy másik jármű rendszámát szerelték fel, továbbá a sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel eltiltás hatálya alatt állt.

A férfit előállítását követően egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feladta magát

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten.

 

Balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott

Súlyosan megsérült egy motor vezetője Békéscsabán. Egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott neki elsőbbséget, a férfi ezért hirtelen fékezett és elesett. Az autó vezetője nem állt meg, hanem elhajtott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

Meglőtte a kutyát

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 53 éves férfival szemben.

 

Mogyorókrémre szakosodott

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 42 éves szentgáli lakost, aki az elmúlt időszakban több alkalommal lopott édességet, majd értékesítette azokat.

 

Keressük Farkas Stefániát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 17 éves mezőkeresztesi lány eltűnése ügyében.