Harminc perc alatt elfogták

2017. 10. 13., p - 12:26
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint az egri férfi egy helyi ingatlanból lopott.

Egy egri lakos tett bejelentést 2017. október 12-én 23 óra 15 perc körül a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint egy ismeretlen személy bement a Mátyás Király úti lakásába és onnan eltulajdonította táskáját, készpénzét, a gépkocsija indító kulcsát, valamint egyéb használati tárgyait. 

A bejelentés követően a járőrök fél órán belül az egri Vasút úton elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Cs. Herman helyi lakost, akit előállítottak a rendőrkapitányságra és kihallgattak. A 37 éves férfinál a rendőrök megtalálták az ellopott tárgyakat, melyeket lefoglaltak. Ellene lopás bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.