Hat év büntetés letöltését kezdheti meg

2019. 08. 30., p - 10:19
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád megyei rendőrök két férfit fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozóival 2019. augusztus 29-én 14 óra körül Budapesten ellenőriztek egy pásztói férfit. A rendőrök megállapították, hogy L. Zoltánnal szemben az Egri Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a jogerősen kiszabott 6 év fegyházbüntetés letöltését nem kezdte meg. A hatóság tagjai a körözött személyt a helyszínen elfogták, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

.

Bátonyterenye belterületén 2019. augusztus 29-én 20 óra körül fogták el a körzeti megbízottak azt a személygépkocsival közlekedő 23 éves férfit, akivel szemben a Budapest IX. kerületi Rendőrkapitányság és az Eger Rendőrkapitányság körözését rendelte el. A körözött személyt a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.