Hat helyszín – hat fogyasztó

2019. 12. 02., h - 13:26
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszakécskei rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Tiszakécskei Rendőrőrs nyomozóinak egy olyan bűnügyi információ jutott birtokába, mely szerint több tiszakécskei és tiszaalpári lakos tart és fogyaszt kábítószert.

 

Az információ a nyomozás során beigazolódott, ezért a rendőrőrs állománya két időpontban, öt tiszakécskei és egy tiszaalpári ingatlanban tartottak házkutatást.

Több helyen találtak kábítószergyanús anyagot, amelyről a szakértői vélemény megállapította, hogy valóban drog. A gyanúsítottakat vizeletminta-vétel céljából előállították, és kihallgatták őket. A kirendelt orvosszakértő véleményében igazolta, hogy öt személy vizeletében kábítószer fogyasztásra utaló anyagok voltak.

 

A tiszakécskei rendőrök a hat személlyel szemben kábítószer birtoklása miatt folytatott nyomozást befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.