Hátrahagyta áldozatait

2015. 09. 03., cs - 07:54
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Illegális bevándorló lehet az M5-ös autópályán történt halálos baleset áldozata.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M5-ös autópálya 64-es kilométerszelvényében 2015. szeptember 3-án 5 óra 20 perc körüli időben. A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, ketten kórházi ellátást igénylő sérülést szenvedtek. A baleset következtében elhunyt és a sérült férfiak a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint illegális bevándorlók voltak. A szalagkorlátnak ütköző személygépjármű vezetője a baleset után a sérülteket hátrahagyva elmenekült a helyszínről. A magyar
állampolgárságú járművezetőt 2015. szeptember 3-án 6 óra 25 perckor a rendőrség elfogta.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Egy tehergépjármű műszaki mentése miatt Martonvásár közelében, a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra és lassú haladásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.