Házból, kocsiból és vegyeskereskedésből lopott

2017. 09. 14., cs - 09:20
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói rendőrök beazonosították és előállították, a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút.

A Pásztói Rendőrkapitányság két rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 16 éves gyöngyöspatai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalkorú 2017. szeptember 11-re virradó éjszaka egy tari családi ház kerítését megbontotta, majd a nyitott házba bement és onnan parfümöket, különféle szeszes italt, aranyláncot, bizsu ékszert, karórát tulajdonított el. A fiú az udvaron parkoló személygépkocsiból napszemüveget, vadásztőrt, bicskát, távcsövet, cigarettát, valamint 16.000 forint készpénzt lopott el.

A fiú ugyanezen a napon, a délelőtti órákban az egyik tari bolt ajtaját kiszakította, majd oda bement. A fiatalkorú a kereskedelmi egységből készpénzt, mobiltelefont, annak tartozékait, valamint rágógumit, csokoládét, energiaitalt, szeszes italt hozott el. 

A rendőrök a fiatalkorút a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság tagjai az eltulajdonított tárgyakat felkutatták és lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Frontálisan ütköztek Miskolc határában

Teljes útzár mellett tart a helyszínelése annak a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnek, amelyben egy személy- és egy tehergépjármű összeütközött.

 

Lopás miatt keressük

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.