Házból, kocsiból és vegyeskereskedésből lopott

2017. 09. 14., cs - 09:20
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói rendőrök beazonosították és előállították, a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút.

A Pásztói Rendőrkapitányság két rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 16 éves gyöngyöspatai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalkorú 2017. szeptember 11-re virradó éjszaka egy tari családi ház kerítését megbontotta, majd a nyitott házba bement és onnan parfümöket, különféle szeszes italt, aranyláncot, bizsu ékszert, karórát tulajdonított el. A fiú az udvaron parkoló személygépkocsiból napszemüveget, vadásztőrt, bicskát, távcsövet, cigarettát, valamint 16.000 forint készpénzt lopott el.

A fiú ugyanezen a napon, a délelőtti órákban az egyik tari bolt ajtaját kiszakította, majd oda bement. A fiatalkorú a kereskedelmi egységből készpénzt, mobiltelefont, annak tartozékait, valamint rágógumit, csokoládét, energiaitalt, szeszes italt hozott el. 

A rendőrök a fiatalkorút a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság tagjai az eltulajdonított tárgyakat felkutatták és lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a Bitcoin vételárát

Befejezték a nyomozást a várkerületi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki bitcoint akart eladni ismerősének, de helyette a vételárát lopta el.

 

Visszapillantó – „üveges”- tekintet

Egy ózdi férfi ittasan nekihajtott egy rendőrautónak, amelyet követően intézkedés alá vonták a járőrök, majd másnap újra kiszűrték a forgalomból, mivel ismételten ittasan vezetett, ráadásul jogosítvány nélkül.

 

Táskát lopott

Az érdi rendőrök azonosították és elfogták a gyanúsítottat.