Házból, kocsiból és vegyeskereskedésből lopott

2017. 09. 14., cs - 09:20
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói rendőrök beazonosították és előállították, a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút.

A Pásztói Rendőrkapitányság két rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 16 éves gyöngyöspatai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalkorú 2017. szeptember 11-re virradó éjszaka egy tari családi ház kerítését megbontotta, majd a nyitott házba bement és onnan parfümöket, különféle szeszes italt, aranyláncot, bizsu ékszert, karórát tulajdonított el. A fiú az udvaron parkoló személygépkocsiból napszemüveget, vadásztőrt, bicskát, távcsövet, cigarettát, valamint 16.000 forint készpénzt lopott el.

A fiú ugyanezen a napon, a délelőtti órákban az egyik tari bolt ajtaját kiszakította, majd oda bement. A fiatalkorú a kereskedelmi egységből készpénzt, mobiltelefont, annak tartozékait, valamint rágógumit, csokoládét, energiaitalt, szeszes italt hozott el. 

A rendőrök a fiatalkorút a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság tagjai az eltulajdonított tárgyakat felkutatták és lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.