Hevesen követett el több vagyon elleni bűncselekményt

2020. 02. 26., sze - 13:11
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hevesi Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást egy helyi férfival szemben.

B. Vilmost azzal gyanúsítják, hogy 2019. április 12-13. között egy hevesi italboltban ellopott egy asztalon hagyott mobiltelefont, valamint néhány nappal később a városban, a Kolozsvári úton egy garázs ajtaját leemelte, és a helyiségből dísztárcsákat vitt el. Továbbá, a mellette lévő nyitott garázsban parkoló autót is megpróbálta feltörni, azonban nem járt sikerrel, így értékszerzés nélkül távozott.

A telefont a nyomozók megtalálták, lefoglalták, majd visszaadták tulajdonosának.

A 24 éves férfi ellen folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat továbbították az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.