Ideges volt, ezért szétvert egy pakolóautomatát

2019. 10. 22., k - 09:49
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni nyomozók őrizetbe vették a 33 éves férfit.

A rendőrségre 2019. július 23-án 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, az Egyetem sugárúton egy férfi több százezer forint kárt tett egy parkolóautomatában. A debreceni nyomozók a beszerzett adatok alapján beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2019. október 21-én elfogtak, bűnügyi őrizetbe vettek, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte tettét, és elmondta a rendőröknek, hogy a felgyülemlett feszültségét vezette le a parkolóautomatán úgy, hogy ököllel és könyökkel ütötte azt.

A Debreceni Rendőrkapitányság rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a férfival szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Könyvtárból loptak

A rendőrök rövid időn belül elfogták a laptopot eltulajdonító két fiatalkorút Szolnokon.

 

Három autó – három tolvaj

A kecskeméti rendőrök – a kiskunhalasi járőrök közreműködésével – rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik egy kecskeméti telephelyről eltulajdonítottak több járművet.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hét, ittas járművezetővel szemben folytatott.

 

Elfogás és átadás

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében, Kaszaper külterületén. Eközben átadták a román hatóságnak azt a magát palesztin állampolgárnak valló férfit, akit hajnalban tartóztattak fel Lőkösháza külterületén.